Heerlijke Wildrundvlees recepten

Eenvoudige recepten om je te inspireren!

Uw recept op deze pagina?

Heeft u een lekker en voedzaam recept met een Wildrundvlees product dat u wilt delen? Mail het naar lieke@wildrundvlees.nl en wie weet ziet u het met foto terug op deze pagina.  

 
 
Recept Oersoep
 
Ingrediënten:


500 gram soepvlees
500 gram rundergehakt
3 liter water
1 winterpeen (in kleine blokjes)
1 knolselderij (in kleine blokjes)
1 grote ui (in kleine blokjes)
2 prei (in ringen)
1 groot stuk gember (in kleine stukjes)
1 bos verse selderij
1 venkel (in kleine blokjes)
2 limoen (sap)
1 a 2 eetlepels appelazijn per liter soep
2 laurierblaadjes
 
Bereidingswijze


Voeg het soepvlees en de laurierblaadjes toe aan het water en breng dit aan de kook. Laat de bouillon op laag vuur 4 tot 6 uur trekken. Schep het schuim dat eventueel komt bovendrijven er regelmatig af.
Voeg vervolgens alle in stukjes gesneden groente toe en het limoensap en appelazijn. Laat de groenten mee koken tot ze gaar zijn. Bak ondertussen het gehakt rul en gaar in een pan en voeg dit toe aan de soep.
 
Smakelijk eten!