Onze werkwijze

Stichting Taurus heeft een grote kudde runderen die wordt ingezet voor natuurlijke begrazing. Omdat de kudde sneller groeit dan dat er terreinen beschikbaar zijn, gaat elke maand een aantal dieren naar de slacht. Wildrundvlees.nl verkoopt dit vlees, wat door de natuurlijke leefwijze van de dieren van zeer hoge kwaliteit is. Elke maand is er gedurende twee weken de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen. Deze bestelling kan vervolgens opgehaald worden bij een ophaalpunt naar keuze.
Duurzaam, kleinschalig en verantwoord
Onze werkwijze is erop gericht dat de dieren zo min mogelijk stress ervaren. We weten dan ook alles over onze runderen, en brengen de dieren zelf naar een klein abattoir in de regio. Ook de productie en distributie van het vlees houden we in eigen beheer. Wildrundvlees pakketten worden met zorg samengesteld door onze eigen professionele slager zodat we garant kunnen staan voor 100% Wildrundvlees kwaliteit.
Meer weten over onze werkwijze? Kijk op www.stichtingtaurus.nl. Je bent ook van harte welkom in ons informatiecentrum in Keent.